Samsung

Samsung GSM: Scherpe Samsung toestel aanbiedingen zonder GSM abonnement. Je kunt de Samsung GSM’s direct uit de lijst selecteren en eenvoudig bestellen. Hier vind je ook uitgebreide reviews en specificatieoverzichten.

Kies een Samsung GSM

Meer over Samsung

Vraag en antwoord Samsung GSM’s

Krijg ik garantie op Samsung producten?

Voor vragen over uw Samsung GSM moet u contact opnemen met de verkoper van het toestel. Bij GSMplaza vergelijken wij alleen Samsung GSM’s. Op de accu en de andere Samsung accessoires biedt Samsung 6 maanden garantie na de aankoopdatum. U kunt uw Samsung mobiele telefoon verzekeren tegen diefstal en vele vormen van schade.

Is een Samsung telefoon simlockvrij?

Tenzij nadrukkelijk vermeld, zijn alle Samsung GSM toestellen simlockvrij. Wanneer de volledige naam van een Samsung telefoon de naam van een provider (T-Mobile, KPN, etc.) bevat, kunt u ervan uitgaan dat het toestel een simlock heeft. In dat geval kunnen worden alleen simkaarten van de betreffende provider geaccepteerd door de telefoon. Wilt u zeker weten dat uw Samsung GSM simlock vrij is, dan raden wij u aan goed de veel gestelde vragen bij de webwinkel waar u de Samsung GSM bestelt na te lezen.

Hoe kan ik contact opnemen met Samsung?

Indien u vragen heeft over de Samsung Fun Club (bijvoorbeeld over registratie of het downloaden van content voor uw Samsung GSM) kunt u per email via http://www.samsungmobile.com/ contact opnemen met Samsung. Voor vragen over de mobiele telefoons van Samsung kunt u telefonisch of per email contact met Samsung medewerkers opnemen. Vanuit Nederland is de Samsung Service en informatielijn bereikbaar op 0900 – 2020088 (10 cent/minuut).

Welke accessoires zijn er voor mijn Samsung GSM verkrijgbaar?

Met de accessoires wil Samsung haar gebruikers optimaal laten genieten van de Samsung mobiele telefoons. Zo heeft Samsung een Bluetooth headset ontwikkeld met een revolutionaire techniek die de achtergrondruis weg filtert. Met deze Samsung headset kunt u optimaal en kristalhelder communiceren. Daarnaast behoren speciale laders, datakabels batterijen en autohouders tot het brede assortiment van Samsung accessoires.

Mijn Samsung GSM is gestolen, wat moet ik doen?

Wanneer uw Samsung GSM gestolen is dient u direct met de politie contact op te nemen. De politie zal om het type- en IMEI-nummer vragen. U kunt het IMEI nummer van uw Samsung GSM vinden door *#06# op uw mobiele telefoon in te toetsen. Ook kunt u dit nummer terugvinden aan de achterkant van uw Samsung GSM. U dient dan de GSM uit te schakelen en de accu te verwijderen. Ook kunt u uw provider contacteren en uw SIM kaart laten blokkeren. Daarnaast kunt u vragen om uw Samsung GSM op een zwarte lijst te laten plaatsen zodat uw mobiele telefoon niet meer op het netwerk gebruikt kan worden. Voor meer informatie over het merk Samsung, kijk op de Samsung informatie pagina.