Tele2 Sim Only

Vraag en antwoord Tele2 SIM Only aanbiedingen

Waarom is een Sim Only van Tele2 zo voordelig?

Een Sim Only abonnement is zo voordelig omdat u geen nieuw toestel ontvangt. De kosten kunnen daarom lager blijven voor de provider omdat zij de korting die u normaal kreeg op het toestel, nu op het abonnement krijgt.

Kan ik mijn nummer behouden als ik overstap naar een Sim Only van Tele2?

Ja. Wanneer uw nummer binnen 2 maanden vrij komt, dan kunt u zonder problemen uw nummer meenemen. Dat regelen wij allemaal voor u.

Kan ik beter een 1-jarig of 2-jarig abonnement nemen?

Dat hangt van uw wensen af. Vaak is een 2-jarig abonnement iets goedkoper per maand. Het voordeel van een 1-jarig Sim Only abonnement, is dat u volgend jaar weer kunt bekijken of u wellicht een ander abonnement nodig hebt of over wilt stappen naar een abonnement met een nieuw toestel.

Wanneer kan ik overstappen naar een Sim Only van Tele2?

U kunt 2 maanden voor afloop van uw huidige contract overstappen naar Tele2. Belt u nu al met Tele2? Dan kunt u uw abonnement 4 maanden voor afloop verlengen.

Heb ik wel een goed bereik?

Ja. Tele2 maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile waardoor u in heel Nederland een prima bereik hebt. Houd er wel altijd rekening mee dat het bereik afhankelijk is van vele zaken. In een betonnen huis is het bereik aanmerkelijk minder dan buiten op straat.