Nokia

Alle Nokia GSM toestellen overzichtelijk gerangschikt. Bekijk hier GSMPlaza’s extra voordelige Nokia GSM toestel aanbiedingen. Alle Nokia mobiele telefoons zijn direct uit de lijst te bestellen. Bestel nu en profiteer van extra online voordeel.

Kies een Nokia GSM

Meer over Nokia

Vraag en antwoord Nokia

Wat is Symbian?

Bij vele Nokia aanbiedingen met gsm’s staat Symbian OS vermeld. Dit is het besturingssysteem. Symbian is ontwikkeld door enkele telecombedrijven waaronder Nokia. Het grote voordeel van Symbian is dat het gemakkelijk is om software toe te voegen en een koppeling te maken met Microsoft Exchange. Ook zijn er inmiddels vele apps beschikbaar in de Ovi Store. Apps voor navigatie op uw Nokia toestel bijvoorbeeld. Symbian zorgt voor een overzichtelijke en intuïtieve besturing van uw Nokia gsm.

Waarom is er geen Nokia met Android?

Op vele Nokia smartphones staat Symbian OS aangezien Nokia een van de ontwikkelaars is achter Symbian. Hierdoor spitst Nokia zich nagenoeg volledig toe op dit besturingssysteem. Wel is er onlangs een overeenkomst gesloten met Microsoft om ook Nokia telefoons te gaan leveren met Windows Phone 7 erop. De opmars van Android is namelijk in volle gang. Microsoft en Nokia slaan daarom de handen ineen om zowel het succes van Nokia als van Microsoft extra te stimuleren.

Kan ik Apps downloaden voor een Nokia toestel?

Ja. Alle toestellen met Symbian OS kunnen apps downloaden en installeren uit de Ovi Store. De Ovi Store is vergelijkbaar met applicatieshops van andere besturingssystemen. Het aanbod van apps is echter nog niet zo groot als voor bijvoorbeeld Android of Apple iOS. Toch zijn er al vele duizenden apps beschikbaar. Vaak zijn deze hetzelfde of sterk overeenkomend met de apps voor andere besturingssystemen. Denk aan NOS Teletekst, Buienradar en NU.nl. Voor Windows Phone 7 zijn er bij lancering op de Nokia toestellen ook direct vele apps beschikbaar. Hiermee kunt u alle mogelijkheden van uw Nokia toestel gaan ontdekken en gebruiken.

Wanneer komen er Nokia gsm’s met Windows 7?

De eerste Nokia gsm met Windows Phone 7 als besturingssysteem zal, naar verwachting, deze zomer in de schappen liggen. Er wordt dan ook met veel verwachting gekeken naar het mogelijke succes van deze Nokia gsm met Windows erop. Microsoft is bewust met Nokia in zee gegaan omdat Nokia telefoons bouwt van uitstekende kwaliteit en daardoor optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Windows Phone 7. Zo valt te lezen in alle Nokia informatie.

Biedt GSMPlaza.nl ook Nokia Prepaid toestellen aan?

Een Nokia gsm met Prepaid pakket vindt u terug in onze Prepaid shop. Het voordeel van een Nokia prepaid is dat de Nokia telefoons altijd zeer simpel te bedienen zijn. Bovendien is de bouwkwaliteit ook bovengemiddeld waardoor een prepaid gsm van Nokia vaak lang mee gaat. Mocht u na verloop van tijd merken dat u uw Nokia telefoon wat meer gaat gebruiken, dan kunt u bij GSMPlaza.nl altijd een SIM Only abonnement afsluiten om te gebruiken in uw Nokia toestel. Let er daarbij wel op of het toestel een simlock heeft.