Blackberry

Blackberry GSM toestellen worden gekenmerkt door hun zeer uitgebreide e-mail en mobiel internet mogelijkheden. Je synchroniseert eenvoudig je agenda, mailboxen en contacten met je PC en stuurt mobiel e-mail berichten. Op deze pagina hebben we de beste online Blackberry GSM deals alvast voor je verzameld.

Kies een Blackberry GSM

Meer over Blackberry

Vraag en antwoord Blackberry

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Blackberry gsm?

Zoals bij elke telefoon is het belangrijk om te kijken wat u van een Blackberry verwacht. Er zijn immers eenvoudige modellen tot zeer geavanceerde uitvoeringen. Wilt u een losse Blackberry kopen of eentje met abonnement? Wanneer u een Blackberry met abonnement koopt krijgt u een grote korting op het toestel. Vaak is deze zelfs gratis. Op GSMPlaza.nl bieden we ook speciale Blackberry internet abonnementen aan waarmee u optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden van uw Blackberry. Zowel KPN, Hi, MTV Mobile, Vodafone als T-Mobile biedt deze aparte Blackberry bundels aan. Ook wanneer u een SIM Only of een verlenging afsluit kunt u bij al deze providers kiezen voor een Blackberry internet bundel. Daarnaast heeft GSMPlaza.nlook een breed assortiment van hoesjes en accessoires voor elke Blackberry gsm. Hiermee haalt u nog meer uit uw toestel.

Is een Blackberry telefoon altijd simlock vrij?

Nee. Een Blackberry is niet altijd simlock vrij. Meestal gaat het om een toestel met simlock dat u gratis of tegen een hoge korting krijgt bij uw abonnement. Op de website van GSMPlaza.nl kunt u eenvoudig zien of een Blackberry telefoon een simlock heeft. Namelijk wanneer de naam van de provider in de toestelaanduiding wordt genoemd, is de Blackberry voorzien van een simlock van de betreffende provider. Bijvoorbeeld: een T-Mobile Blackberry 9780 Bold heeft een T-Mobile simlock. Staat er alleen Blackberry 9780 Bold in de toestelomschrijving dan heeft het toestel geen simlock. Alle Blackberry toestellen op deze pagina zijn simlock vrij. De Blackberry’s met simlock kunt u vinden onder de provider pagina’s.

Moet ik een speciaal Blackberry abonnement nemen?

Nee. U bent altijd vrij om te kiezen welk abonnement u gebruikt met uw Blackberry gsm. Uiteraard is een Blackberry natuurlijk ontworpen als echte smartphone. Om alles uit uw Blackberry te halen is het dus verstandig om een Blackberry Internet abonnement te nemen. Hiermee krijgt u toegang tot alle mogelijkheden van uw Blackberry zoals de Blackberry mailservice en live agenda synchronisatie. Een ‘gewoon’ internetabonnement werkt ook op uw Blackberry toestel, alleen heeft u dan geen toegang tot de specifieke Blackberry services. Meer informatie hierover kunt u vinden op de Blackberry abonnementen pagina. Hebt u al een Blackberry en wilt u een goedkoop abonnement met Blackberry service? Kies dan voor een Blackberry SIM Only.

Wat is de Blackberry App World?

Elke smartphone heeft een enorme berg mogelijkheden en functies. Maar met de zogenaamde ‘apps’ voegt u eenvoudig nog veel meer functies toe aan uw Blackberry mobiele telefoon. Een app is een klein stukje software dat u gratis of tegen een kleine vergoeding super eenvoudig op uw Blackberry installeert en een functie toevoegt aan uw toestel. Bijvoorbeeld een app die u het actuele weer laat zien. Of een boodschappenlijstje. De Blackberry App World is een online pagina waar u al deze apps kunt vinden, bekijken en downloaden.

Wat is Pingen en kan dat met een Blackberry telefoon?

Pingen kan eenvoudig met elk Blackberry toestel. Sterker nog, Pingen is ontstaan op de Blackberry’s. Het is een gratis manier om berichten te versturen naar anderen waarbij je meteen ziet of je bericht is aangekomen en gelezen. Pingen is supersnel en bovenal gratis. Het qwertytoetsenbord van de Blackberry telefoons is ideaal om te gebruiken met Ping.