[title] aanbiedingen

Hier vindt u de allerbeste aanbiedingen met producten uit een geheel nieuwe productgroep; de Tablet PC’s. Kies hier uw favoriete tablet en profiteer van de aanbieding! U kunt kiezen uit de Apple iPad, Samsung Galaxy Tab of de Dell Streak. Exclusief bij GSMPlaza.nl!
Bekijk je [title lowercase="true"] bij:

2

[title] via Klein

laagste prijs garantie

vandaag voor 20.00 uur besteld, morgen in huis

thuiswinkel waarborg

1

[title] via Central Point

breed aanbod [title lowercase="true"]

geen verzendkosten

thuiswinkel waarborg

3

[title] via ElectronicPartner

servicegarantie

bezorgen wanneer het u uitkomt

thuiswinkel waarborg

Het beste van twee werelden

De tablet smelt de beste eigenschappen van een smartphone en laptop samen tot hét mobiele zenuwcentrum van alles wat u online zoekt, ontvangt en verspreid. Een tablet is groter dan een smartphone, voor een betere multimedia- en internetervaring. En compacter dan een laptop, voor een optimale mobiliteit en beschikbaarheid.
Wat betekent dit concreet? Dat u met een tablet met mobiel internet altijd en overal op de hoogte bent van alles wat online gebeurt. Overal hebt u toegang tot uw favoriete films en muziek. U werkt uw social media bij, raadpleegt uw zakelijke en persoonlijke afspraken en beheert uw mail, waar u ook bent. Bovendien breidt u de functionaliteiten van uw tablet eenvoudig uit met het enorme aanbod aan apps.

Mobiel internet nog mobieler

Natuurlijk vindt u op een smartphone een enorme beschikbaarheid van online content. Maar de tablet met abonnement overtreft dat door de content aan te bieden op een groter scherm en met meer mogelijkheden. Dat zorgt voor een comfortabelere ervaring op een tablet met internet. Bovendien zijn tablets lekker compact en kunt u ze, in combinatie met een abonnement voor mobiel internet, overal gebruiken. Een zware laptop is niet iets wat u overal mee naar toe zult nemen. Een tablet wel.

Android en iOS

Om alle mogelijkheden van een tablet met mobiel internet optimaal te benutten, is een goed besturingssysteem essentieel. Gelukkig is Android voor iedereen beschikbaar en zal dit waarschijnlijk ook het meest gebruikte systeem voor tablets worden. Android zet de deuren open voor een enorm aantal beschikbare (gratis) apps die de mogelijkheden van uw tablet verder uitbreiden. Bijvoorbeeld door navigatie toe te voegen aan uw tablet. Of een app die u altijd op de hoogte houdt van het laatste nieuws van uw interessegebied.
Hoewel Android alom geprezen wordt, doet iOS van Apple er niet voor onder. Natuurlijk is iOS alleen voorbehouden aan de iPad van Apple. Maar ook dit besturingssysteem profiteert van vele apps en een simpele, zeer prettige besturing. Net als Android loopt het bijzonder stabiel en wordt het regelmatig up-to-date gehouden met allerlei verbeteringen van dien.
Welk besturingssysteem beter is kunnen we niet zeggen. Dat hangt van persoonlijke voorkeuren en wensen af. Beide laten u uitstekend van uw tablet met mobiel internet genieten. Beide werken met (gratis) apps en beide zijn zeer gebruiksvriendelijk. Verschillen zijn er ook. Zo is iOS van de iPad helemaal toegesneden op gebruik met iTunes en hanteert het alle standaarden die ook in andere Apple producten terugkomen, zoals de iPod. Daarnaast mag niet iedereen voor iOS apps ontwikkelen. Android, mede ontwikkeld door Google, is open source zodat elke handige man of vrouw een app kan maken voor dit systeem. De potentie van Android is dan ook enorm. Bovendien ondersteunt Android Flash, in tegenstelling tot iOS.

Welke tablet past bij u?

Uw wensen zijn hier doorslaggevend. Welk merk heeft uw voorkeur? De tabletmarkt is namelijk sterk aan het groeien waardoor vele merken een tablet met abonnement aan zullen gaan bieden. Daarnaast is het formaat belangrijk. Immers zijn er tablets beschikbaar van 6 tot 10 inch groot. Ook de hardware is van belang. Er zal veel diversiteit komen in de mogelijkheden, prijzen en specificaties. Met sommige kunt u bellen, met anderen weer niet. Sommige hebben een of meerdere (hd) camera’s, andere moeten het zonder stellen. Één onderwerp is wel heel belangrijk. Tablets komen namelijk vaak met en zonder een mobiel internetabonnement. Wanneer u een mobiel internetabonnement bij uw tablet afsluit, profiteert u niet alleen van een lagere aanschafprijs. U kunt ook overal met uw tablet op internet. Een tablet zonder abonnement beperkt u tot beschikbare WiFi-aansluitingen om toegang te krijgen tot internet. Bovendien ligt de aanschafprijs van een tablet zonder internetabonnement vaak hoog.

De toekomst van de tablets

De mobiliteit van een tablet met internet, is een unieke eigenschap. U raadpleegt op de meest comfortabele manier alle content op internet en al uw multimedia. Voeg daaraan de (gratis) apps toe die de functionaliteiten van uw tablet nog verder verhogen, en de mogelijkheden lijken oneindig. Daarnaast is een tablet met abonnement ook vooral een gadget. Een hebbeding dat ook nog eens enorm functioneel is. Wij verwachten dat de toepassingen en uitvoeringen van tablets een enorme vlucht zullen nemen. Evenals de connectiviteit van mensen onderling. Dus wilt u voor blijven lopen en altijd up-to-date blijven voor uw werk? Of wilt u lekker onderuit zakken op de bank na een dag werken. Krantje lezen, filmpje kijken, mail checken en wat surfen? Het kan allemaal met een tablet met mobiel internet! De toekomst in connectiviteit.