GSM Abonnement vergelijken

Hieronder kunt u een groot aantal GSM abonnementen vergelijken. Standaard vergelijken we de populairste telefoons van dit moment voor u. In het linkermenu kunt u echter vrijwel iedere GSM die momenteel beschikbaar is selecteren en direct vergelijken. Het goedkoopste abonnement komt automatisch bovenaan.

Vraag & antwoord GSM abonnement

Wat wordt bedoeld met GSM + abonnement?

GSM + abonnement houdt in dat u zowel een nieuwe mobiele telefoon als een nieuw GSM abonnement kunt kiezen. Bij een bestelling van een GSM toestel in combinatie met een GSM abonnement profiteert u van extra korting. Deze korting wordt gegeven op het GSM toestel en is afhankelijk van het GSM abonnement dat u neemt. Normaal gesproken krijgt u bij een hogere belbundel de mobiele telefoon voor een lagere prijs.

Voor wie is een GSM abonnement met mobiele telefoon geschikt?

Wanneer u zowel een nieuwe mobiele telefoon als GSM abonnement wenst, wordt u de mogelijkheid geboden om dit door middel van een voordelige GSM abonnement combinatie te bestellen. Dit houdt in dat u bij een mobiel abonnement GSM toestellen van merken als Apple, Nokia, Samsung, Sony en LG goedkoop, of vaak zelfs gratis krijgt. Bent u alleen op zoek naar een nieuw goedkoop abonnement zonder mobiele telefoon dan kunt u deze vinden op de SIM Only pagina.

Waarom krijgt u zoveel korting bij webshops op uw mobiele telefoon?

De webshops die GSMPlaza.nl vergelijkt bieden de GSM toestellen bij een mobiel abonnement goedkoop of vaak zelfs gratis aan. De reden hiervoor is dat zij u een speciale aanbieding kunnen doen als u meerdere producten bestelt zoals bij GSM + abonnement het geval is. Extra korting krijgt u bij ook omdat zij een online webwinkel zijn en op deze manier efficiënter en met lagere kosten kunnen werken. Het voordeel dat dit oplevert vindt u terug in onze goedkope GSM abonnement prijzen.

Kan ik mijn abonnement ook verlengen met een nieuwe GSM?

Wanneer u voor een GSM abonnement aanbieding kiest bij dezelfde provider (bv. Vodafone of KPN) als dat u nu heeft, is het mogelijk om een abonnement verlenging te nemen in plaats van een nieuw abonnement. U kunt zowel verlengen met een nieuwe GSM als een sim only verlenging nemen. Ook al verandert u van abonnementsvorm, zolang u bij dezelfde provider blijft kunt u een abonnement verlenging nemen. Verlengingen met of zonder nieuwe GSM vindt u bij abonnement verlengingen.

Kan ik mijn nummer behouden als ik gebruik wil maken van een GSM abonnement aanbieding?

Als u overstapt naar een GSM abonnement van een andere provider kunt u uw nummer behouden. Het maakt niet uit of u op dit moment een SIM only, mobiel abonnement met GSM of een prepaidkaart heeft. Wanneer u een GSM abonnement neemt van dezelfde provider als dat u nu heeft, kunt u het huidige mobiele nummer niet meenemen. In dat geval kunt u alleen uw telefoonnummer behouden als u een abonnement verlenging neemt. De voorwaarden voor nummerbehoud verschillen sterk per provider. Meer informatie hierover kunt u vinden op de uitleg nummerbehoud pagina.

Kan ik mijn nieuwe GSM ook verzekeren?

Als u net een nieuwe mobiele telefoon heeft is het logisch dat u daar zuinig op bent. Een ongelukje zit echter altijd in een klein hoekje. Op het moment dat het mis gaat is het prettig als u weet dat uw GSM toestel verzekerd is. GSMPlaza biedt u hiervoor verschillende GSM verzekeringspakketten. Op de GSMPlaza verzekering pagina leest u er alles over.

Zit er garantie op mobiele telefoons?

Alle GSM toestellen van webshops die GSMPlaza vergelijkt zijn voorzien van een fabrieksgarantie. Als uw mobiele telefoon binnen deze periode defect raakt door een fabricage fout wordt uw GSM toestel hersteld. Niet alle vormen van schade vallen onder de fabrieksgarantie, zaken als bijvoorbeeld waterschade worden meestal niet gedekt door de fabrieksgarantie. Meestal kunt u ook een aanvullende GSM verzekering afsluiten.