Abonnement verlengen

GSM abonnement verlengen – Tevreden met je huidige mobiele abonnement maar wil je wel goedkoper bellen én een nieuwe telefoon? Door jouw GSM abonnement te verlengen blijf je gewoon bellen met je huidige abonnement maar profiteer je wél van lage beltarieven én kan je een nieuw toestel uitzoeken. Klik in het linkermenu op het logo van je huidige provider om de beste aanbiedingen om je abonnement te verlengen te bekijken.

Super handig! Al de prijzen in onderstaande vergelijker zijn op basis van verlengde abonnementen.


Abonnement verlengen vergelijker

[comperator renewal="true" min="10-3000" internet="100-10000"]

Vraag & antwoord Verlengen abonnement

Wat is een abonnement verlengen?

Een abonnement verlenging is het verlengen van uw lopende mobiel abonnement. U blijft bij uw huidige provider en behoudt uw simkaart en mobiele nummer.

Voor wie is een abonnement verlengen interessant?

Het verlengen van een abonnement is interessant wanneer u bij uw huidige provider wenst te blijven en uw abonnement wilt behouden. Abonnementverlenging is zowel interessant voor klanten die géén nieuwe GSM nodig hebben als voor de klanten die wél een nieuwe GSM wensen.
Wilt u in plaats van het huidige abonnement verlengen overstappen naar een andere provider dan dient u een nieuw abonnement af te sluiten. Nieuwe SIM Only abonnementen kunt u vinden op de Sim Only pagina en nieuwe abonnementen met GSM kunt u vinden op de GSM Abonnement pagina.

Waarom is het verlengen van uw abonnement zo interessant?

Als u het contract van uw mobiel abonnement verlengt betaald u géén aansluitkosten. Wanneer u kiest voor een SIM Only abonnementverlenging ontvangt u bovendien extra korting op uw abonnementskosten. Bij een contractverlenging in combinatie met een nieuwe GSM ontvangt u korting op uw nieuwe mobiele telefoon.

Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?

U kunt uw abonnement verlengen wanneer u reeds beschikt over een mobiel abonnement en simkaart en u dit abonnement wenst te behouden bij dezelfde provider. U kunt uw abonnement verlengen 3 tot 6 maanden voor de einddatum van uw huidige contract. Dit is afhankelijk van welke provider u heeft.

Behoud ik mijn nummer als ik mijn abonnement wil verlengen?

Als u gebruik maakt van één van onze voordelige abonnement verlenging aanbiedingen blijft uw mobiele nummer hetzelfde. Ook de simkaart waar uw abonnementsgegevens op staan verandert niet.