HTC

Alle HTC GSM’s overzichtelijk op een rijtje. Bekijk hier GSMPlaza’s goedkope HTC mobiele telefoon aanbiedingen. Hieronder kun je direct alle HTC GSM abonnementen vergelijken. Daarnaast kan je doorklikken op je favoriete toestel om direct de beste aanbiedingen van dat toestel te bekijken. Per HTC GSM geven we een uitgebreide review en uiteraard kan je de verschillende abonnementen van alle providers vergelijken. Klik op de logo’s hieronder om direct HTC GSM’s van de betreffende provider te vergelijken.

Kies een HTC GSM

Meer over HTC

Vraag en antwoord HTC

Is een HTC telefoon altijd een Android smartphone?

Nee. HTC brengt ook toestellen op de markt met Windows Phone 7. Android staat wel op het grootste deel van de HTC smartphones op dit moment. Zowel Android als Windows Phone 7 maken van elke HTC telefoon een smartphone. Dat betekent dus optimaal genieten van mobiel internet en social media en vele gratis apps. Daarom zult u een HTC aanbieding ook meestal i.c.m. een abonnement zien waarmee u ook kunt internetten. HTC is dan ook een echte smartphone fabrikant zoals u leest bij onze HTC informatie.

Is een HTC telefoon simlock vrij?

Meestal wel. Er zijn wel uitzonderingen waarbij het toestel een lock heeft van een bepaalde provider. Op GSMPlaza.nl is altijd helder te zien of een HTC gsm een simlock heeft. Staat de provider in de toestelnaam vermeldt bij een aanbieding? Dan is het toestel alleen voor de betreffende provider geschikt. Bijvoorbeeld: de T-Mobile HTC Desire werkt alleen met T-Mobile abonnementen. Staat er geen provider in de toestelnaam dan is het toestel simlock vrij en kunt u de gsm gebruiken met een abonnement van elke aanbieder.

Hoelang is de garantie op een HTC toestel?

De standaard garantie op een HTC mobiele telefoon is 1 jaar. Vertoont het toestel onverhoopt een mankement als gevolg van een fabricagefout, dan kunt u een beroep doen op de garantie. Hierop zijn de algemene voorwaarden van de fabrikant van toepassing.

Wat is HTC Sense op een HTC smartphone met Android?

Android is een bijzonder veelzijdig besturingssysteem. HTC installeert dit niet voor niets op vele van haar toestellen en op GSMPlaza.nl ziet u ook vele HTC Android aanbiedingen. Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van uw HTC smartphone heeft HTC een eigen ‘schil’ ontwikkeld. HTC Sense genaamd. HTC Sense kunt u dus zien als een soort extra laagje over Android heen waardoor HTC het besturingssysteem nóg beter aan kan passen op alle mogelijkheden van de HTC telefoon. Denk hierbij aan meer instellingen voor homepages. Meer vooraf geïnstalleerde widgets voor social media of andere toepassingen en een aangepast homescreen van de HTC smartphone.

Zit er navigatie op een HTC toestel?

Op bijna elke moderne HTC gsm staat Android of Windows Phone 7. Android 2.1 en hoger ondersteunen Google Navigatie. Navigeren is dus eenvoudig met een HTC smartphone met Android. Windows Phone 7 lijkt ook gratis navigatie te gaan ondersteunen. Echter is hier nog geen definitief ‘ja’ tegen gezegd. Toch kunnen we het ons niet voorstellen dat Windows Phone 7 niet achter wil blijven op Android. Gratis navigatie voor HTC Windows Phone 7 gsm’s lijkt dus een kwestie van tijd. Daarbij is het wel altijd belangrijk om te kijken of de navigatie gebruik maakt van een internetverbinding of dat de kaarten al op uw toestel staan waardoor u alleen een GPS signaal nodig heeft. Waarom is dit belangrijk? Een GPS signaal is gratis. Wanneer u navigeert via een internetverbinding, gaat dit af van uw internetbundel. En in het buitenland kunnen de kosten snel oplopen.