Apple

Apple GSM’s vergelijk je op GSMplaza.nl. Per toestel hebben we een review geschreven waardoor je alle specificaties makkelijk kunt vergelijken. Alle Apple GSM toestellen hebben we overzichtelijk voor u gerangschikt. U heeft de keuze uit alle Apple mobiele telefoons. Selecteer hier de Apple GSM van uw voorkeur en lees uitgebreide gebruikerservaringen of bestel direct.

Kies een Apple GSM

Meer over Apple

Vraag en antwoord Apple

Is het bereik van de iPhone 4 in orde?

Er is sinds de introductie van de iPhone 4 veel geschreven over het bereik van het toestel. Een mogelijk probleem ontstaat wanneer de antenne van de iPhone 4 aangeraakt wordt tijdens het gebruik. Speciaal daarvoor kunt u een goedkoop hoesje aanschaffen dat ervoor zorgt dat de antenne nooit aangeraakt kan worden en het bereik prima in orde is. Daarnaast is het netwerk in Nederland dermate goed gedekt dat ontvangstproblemen veel minder snel voorkomen dan in andere landen.

Met welke abonnementen is de iPhone 4 beschikbaar bij Gsmplaza?

De iPhone 4 is momenteel beschikbaar in combinatie met de abonnementen van alle netwerken. U kunt kiezen uit een iPhone abonnement van T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort of Hi. Hierboven vindt u tabellen met prijsplannen van de speciale iPhone bundels van de verschillende netwerken. Telfort heeft geen aparte iPhone bundels en daarbij is de iPhone dus enkel beschikbaar in combinatie met een regulier abonnement.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 4 en de iPhone 3GS?

De iPhone 4 borduurt voort op het succes van de 3GS. Een snellere processor, een hoogwaardiger beeldscherm en een verbeterde 5.0 megapixel camera zijn enkele belangrijke verbeteringen voor de nieuwste GSM van Apple. Daarnaast biedt de iPhone 4 ook nieuwe mogelijkheden zoals multitasken en videobellen. Bovendien draait standaard het nieuwe iOS 4 op dit toestel voor een sterk verbeterde accuduur.

Is het toestel direct leverbaar?

De iPhone 4 is een enorm gewild toestel. Als gevolg van zijn populariteit is de nieuwste iPhone beperkt leverbaar in Nederland. GSMPlaza krijgt wekelijks nieuwe toestellen binnen die we zo snel mogelijk naar u versturen. Hoe eerder u bestelt, hoe eerder u de iPhone 4 in uw bezit hebt. Op onze iPhone aanbiedingen pagina vindt u de scherpste aanbiedingen met abonnement en is ook zichtbaar wat de levertijd van het product bedraagt.

Ik lees dat de iPhone 4 wordt geleverd met een micro SIM. Wat is dat?

Een micro SIM is, zoals de naam al suggereert, een kleine versie van de vertrouwde simkaart. Wanneer u een T-Mobile abonnement met iPhone 4 afsluit krijgt u deze micro SIM automatisch van ons opgestuurd. Hebt u uw T-Mobile abonnement verlengd i.c.m. een iPhone 4, dan sturen wij u een T-Mobile micro SIM toe die u eenvoudig via de klantenservice van T-Mobile activeert met behoud van uw huidige nummer.