Telfort SIM Only

Vraag en antwoord Telfort SIM Only

Hoe lang zijn mijn belminuten en SMS’jes geldig bij een Telfort SIM Only abonnement?

Indien u een bel- en/of sms-bundel hebt afgesloten dan zijn de minuten/sms’jes alleen geldig in de lopende maand en worden ze niet meegenomen naar de volgende maand.

Betaal ik per seconde of per minuut bij een SIM Only van Telfort?

De gesprekken worden per minuut betaald en afgerond naar boven. U betaalt geen opstartkosten voor een gesprek en na 10 minuten gesprekstijd belt u gratis.

Kan ik blijven internetten, ook nadat mijn internetbundel op is?

Nee. Zodra uw internetbundel opgebruikt is, zet Telfort automatisch het internet uit. U kunt dan zelf bepalen of u extra data bijkoopt voor de rest van de maand om weer te kunnen internetten. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent met uw Telfort SIM Only abonnement.

Kan ik ook een Telfort SIM Only abonnement gebruiken met een BlackBerry?

Ja. Om optimaal gebruik te maken van uw BlackBerry dient u een internetbundel af te sluiten bovenop de Telfort Basis bundel. Daarnaast moet u ook de optie ‘BlackBerry’ selecteren zodat Pingen en e-mail ook goed werken. De BlackBerrybundel kunt u maandelijks opzeggen. De internetbundel is niet maandelijks opzegbaar.

Wat is de snelheid van de Telfort Internetbundel van een SIM Only abonnement?

De snelheid is 2 MB/s downloadsnelheid en 100 KB/s uploadsnelheid. Wanneer u een snellere verbinding wenst kunt u de Telfort Internetversneller selecteren. Tegen een vast bedrag per maand stijgt de internetsnelheid hiermee naar 7 MB/s download- en 2 MB/s uploadsnelheid.