LG

LG mobiele telefoons staan bekend om de uitgebreide functionaliteiten en het hoge afwerkingsniveau. GSMPlaza’s beste LG aanbiedingen hebben we hieronder alvast voor je op een rijtje gezet. Je vindt hier reviews en afbeeldingen. De LG toestellen zijn overigens ook direct uit het overzicht te bestellen.

Kies een LG GSM

Meer over LG

Vraag en antwoord LG

Krijg ik garantie op LG producten?

U ontvangt van GSMPlaza.nl 24 maanden garantie bij de aankoop van een LG GSM. Voor de accu biedt GSMPlaza.nl een garantietermijn van 6 maanden en voor de overige accessoires ontvangt u 12 maanden garantie. Met GSMPlaza Care kunt u uw LG GSM daarnaast tegen diefstal en schade verzekeren. Als u gebruik maakt van GSMPlaza Care en uw LG GSM ter reparatie aanbiedt ontvangt u bovendien een leentoestel zodat u kunt blijven bellen.

Kan ik extra applicaties voor mijn LG GSM downloaden?

Via de site van LG kunt u veel extra content voor uw LG GSM downloaden. De nieuwste mobiele spellen, realtones en achtergronden zijn op de website van LG verkrijgbaar. Bovendien heeft LG exclusieve secties voor de LG Shine en LG Chocolate ontwikkeld waar u speciaal voor deze GSM types applicaties kunt downloaden.

Hoe kan ik contact opnemen met LG medewerkers?

Voor technische vragen over uw mobiele telefoon van LG kunt u naast de website raadplegen ook telefonisch contact met LG opnemen. Het nummer van de klantenservice van LG is 036 – 5478777. Bovendien kunt u via de website van LG altijd een email met uw vraag of opmerking sturen. LG zal uw vraag behandelen en u krijgt via email een antwoord teruggestuurd.

Welke accessoires zijn er voor mijn LG GSM verkrijgbaar?

LG biedt een breed assortiment aan accessoires voor haar mobiele telefoons. De laders, muziekapparaten, headsets, batterijen en data kabels van LG kenmerken zich allen door de hoogwaardige kwaliteit. Met de Stereo Bluetooth headsets van LG blijft de kwaliteit van de muziek die u luistert uitstekend. Daarnaast biedt LG enkele trendy cases die uw LG GSM kunnen beschermen tegen schade en krassen.

Mijn LG GSM is gestolen, wat moet ik doen?

Wanneer u zich in de onfortuinlijke positie bevindt dat uw mobiele telefoon gestolen is, dient u allereerst bij de politie aangifte te doen van de diefstal van uw LG GSM. De politie zal het typenummer alsmede het IMEI-nummer van uw LG GSM willen weten. Daarna is het verstandig uw provider te contacteren om uw SIM kaart te laten blokkeren. Uw provider kan uw LG GSM wellicht ook op een zwarte lijst plaatsen met als gevolg dat uw LG GSM geen gebruik meer kan maken van het netwerk van uw provider. Voor meer informatie over het merk LG, kijk op de lg informatie pagina.