T-Mobile Sim Only

Vraag en antwoord T-Mobile SIM Only

Welk T-Mobile SIM Only abonnement past het beste bij mij?

Dat ligt aan uw verhouding tussen bellen, sms’en en mobiel internet. Bij een T-Mobile SIM Only abonnement kunt u zelf bepalen hoeveel u van uw bundel hieraan besteed. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende voordeelbundels. Vindt u bellen en sms’en belangrijker dan mobiel internet, dan pas Smart Start SIM Only het beste bij u. Smart Plus SIM Only is vooral geschikt wanneer u bellen en sms’en net zo belangrijk vindt als mobiel internet en wanneer u niet zonder mobiel internet kan, past iSmart SIM Only het beste bij u.

Kan ik met een SIM Only van T-Mobile ook op het internet surfen met mijn smartphone?

U kunt met alle T-Mobile SIM Only abonnementen surfen op het internet. De snelheid en de hoeveel MB’s is afhankelijk van het abonnement dat u kiest.

Ik wil een voordeelbundel bij mijn T-Mobile SIM Only aanbieding. Hoe bestel ik deze?

U vinkt simpelweg op uw contract aan welke voordeelbundel u aan wilt sluiten bij uw T-Mobile SIM Only aanbieding en GSMPlaza.nl zorgt voor de rest.

Kan ik mijn nummer behouden wanneer ik een SIM Only aanbieding bestel?

Ja. Nummerbehoud is altijd mogelijk bij een T-Mobile Sim Only aanbieding wanneer u nu met een andere provider belt of een prepaid SIM van T-Mobile hebt. Wel is het zo dat het nummer nog niet gedeactiveerd mag zijn en uw huidige contract binnen 3 maanden afloopt. Belt u al met een T-Mobile abonnement? Dan moet u een verlenging aanvragen.

Hoelang blijft mijn beltegoed geldig bij zo’n voordelig SIM Only van T-Mobile?

Het tegoed van een T-Mobile SIM Only is 1 maand geldig. Het nieuwe tegoed wordt eerst opgemaakt, daarna het oude tegoed.