Sony Xperia Z

Sony Xperia Z - De Sony XPeria Z heeft een indrukwekkend scherm van maar liefst 5 inch. Een groot scherm met bovendien een strak design. Uniek vormgegeven in een rechthoekig ontwerp dat naast design ook kwaliteit uitstraalt. Het toestel heeft slechts een omvang van 7,9 mm, waardoor de Sony soepel in de hand ligt. Het toestel is omgeven van sterk gehard glas aan de voor- en achte... Meer over Sony Xperia Z

Expert review

Sony Xperia Z review

Sony Xperia Z – De Sony XPeria Z heeft een indrukwekkend scherm van maar liefst 5 inch. Een groot scherm met bovendien een strak design. Uniek vormgegeven in een rechthoekig ontwerp dat naast design ook kwaliteit uitstraalt. Het toestel heeft slechts een omvang van 7,9 mm, waardoor de Sony soepel in de hand ligt. Het toestel is omgeven van sterk gehard glas aan de voor- en achterzijde. Daarmede is de Xperia water- en stofbestendig. Tot slot heeft het een Android besturingssysteem d.w.z. dat de software naar eigen keuze ingericht kan worden.

Snelheid en stabiliteit

De Sony Xperia Z is uitgerust met het nieuwe Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem van Google. Dit wil zeggen dat het toestel ontelbaar veel mogelijkheden heeft voor iedere gebruiker. De sony is allesbehalve saai, het is juist een ontzettend sensationele GSM. Verder biedt Google Play vele apps die het gebruik van de Sony nog eenvoudiger maakt. Snelheid, stabiliteit en genot zijn de woorden die deze Xperia het best beschrijven.

Superieure beeldkwaliteit

De Sony Xperia Z is ontworpen om een spectaculair beeld te creëren. En dat is gelukt! Het toestel heeft een geweldige resolutie en touchscreen. De Xperia met het 5 ” LCD touchscreen brengt hiermee het niveau tot een absoluut toppunt. Het scherm is bovendien omgeven van een speciaal Full HD resolutie van 1080 x 1920 pixels. De beelden zien er hierdoor beter uit dan ooit tevoren. Ook is het toestel mede hierdoor afleesbaar in fel zonlicht.

Sony Xperia Z Camerafuncties

De camera van dit toestel is uitgerust met verschillende functies. Bij de Sony is het mogelijk aan beide kanten te fotograferen. De achterzijde is omgeven van de meeste megapixels, met maar liefst 13 megapixels is dit toestel echt uniek te noemen. De achterzijde biedt echter nog een Led flitser en een autofocus. De foto’s zien er ongelooflijk scherp uit dankzij de Sony Exmor RS techniek met HDR video. De voorzijde van de camera wordt vooral gebruikt voor persoonlijke communicatie. Als laatste punt zijn de video’s erg helder en ook van goede kwaliteit.

Sony Xperia Z: vooruitstrevende techniek

 Zo’n beetje alles is mogelijk met dit vooruitstrevende model van Sony. Het toestel is niet alleen handig, maar ook de echte eyecatcher van dit moment! De 3G internetverbinding stelt het in staat om binnen handbereik overal online te wezen. Ook is dit toestel uitgerust met een NFC-chip dat u in staat stelt gegevens op korte afstanden uit te wisselen. De One Touch functie verzekert het afspelen van multimedia en Sony tv of andere geluidsinstallaties. Het is bovenal een mobiel waar u nooit op uitgekeken raakt. Alles is mogelijk met de Sony Xperia Z.

Processor
Kloksnelheid1,5 GHz
Processorkernen4
ProcessorfamilieQualcomm
ProcessormodelS4
Poorten & interfaces
USBJa
USB connectortypeMicro-USB B
Netwerk
3GJa
4GJa
WifiJa
3G standaardenHSUPA
Wifi standaarden802.11b, 802.11g, 802.11n
BluetoothJa
Bluetooth versie4,0
NFCJa
Berichten
Camera
Hoofdcamera resolutie13,1 MP
AutofocusJa
Ingebouwde flitserJa
Tweede cameraJa
Video recordingJa
Tweede camera resolutie2,2 MP
Accu/Batterij
Capaciteit2330 mAh
Accu typeLithium-Ion (Li-Ion)
Multimedia
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal12,7 cm (5")
Resolutie1920 x 1080 Pixels
Orientatie sensorJa
Beeldscherm typeTFT
Touch technologieMulti-touch
Touchscreen typeCapacitief
Gewicht en omvang
Gewicht146g
Breedte7,1 cm
Diepte7,9 mm
Hoogte13,9 cm
Opslagmedia
Interne opslagcapaciteit16 GB
Interne RAM2048 MB
Compatibele geheugenkaartenmicroSD (TransFlash)
Geheugenkaart32 GB
Navigatie
GPSJa
Assisted GPSJa
Electronisch kompasJa
Oproep-management
Performance
Inclusief besturingssysteemAndroid
Dual SIM supportNee
Besturingssysteem versie4,1
AbonnementstypeSim-lock vrij

Andere Sony GSM's