GSM

Losse GSM - Kies Merk!

Alle GSM toestellen overzichtelijk gerangschikt. Lees hier uitgebreide GSM reviews en bekijk GSM afbeeldingen of gedetailleerde specificaties. Selecteer hieronder een GSM merk voor een overzicht van alle mobiele telefoons per mobiele telefoon fabrikant. Je kunt een GSM direct uit de lijst bestellen of combineren met een GSM abonnement.


Top 5 best verkochte GSM’s

De GSM Top 5 biedt een overzicht van de populairste GSM toestellen van dit moment. Het gaat bij de GSM Top 5 om toestellen die als losse GSM verkocht worden. GSM toestellen die in combinatie met een abonnement worden verkocht tellen niet mee voor de GSM Top 5. U kunt tevens direct zien hoeveel u bij GSMPlaza.nl bespaart op de kosten van uw nieuwe GSM.

Top 5 best verkochte GSM’s

toestelonze prijs
€ 155,00
€ 203,00
€ 154,00
€ 489,00
€ 189,00

Vraag en antwoord Losse GSM

Wat is het verschil tussen een losse GSM en een GSM met abonnement?

Een losse GSM is een GSM toestel zonder abonnement. Wanneer u bij GSMPlaza een losse GSM heeft besteld ontvangt u van ons alléén een mobiele telefoon. U kunt in principe elke SIM kaart bij uw mobiele telefoon gebruiken. Alleen de T-Mobile of Vodafone GSM toestellen zijn voorzien van een SIM-lock. Dit houdt in dat deze toestellen alleen werken met een T-Mobile of Vodafone SIM-kaart.

Wat is het voordeel van een losse GSM?

Een losse GSM bestellen betekent dat u alléén een mobiele telefoon ontvangt. Dat kan handig zijn als u nu bijvoorbeeld pre-paid belt en daar heel tevreden over bent maar eventueel wel van GSM toestel wil veranderen. U kunt uw huidige SIM kaart dan eenvoudig in uw nieuwe GSM toestel stoppen en blijven bellen met uw huidige pre-paid kaart of mobiel abonnement. Zoekt u een nieuwe GSM mét abonnement? Kijk dan op de GSM Abonnement pagina.

Kan ik mijn nieuwe GSM ook verzekeren?

Als u net een nieuwe mobiele telefoon heeft is het logisch dat u daar zuinig op bent. Een ongelukje zit echter altijd in een klein hoekje. Op het moment dat het mis gaat is het prettig als u weet dat uw GSM toestel verzekerd is. GSMPlaza biedt u hiervoor verschillende GSM verzekeringspakketten. Op de GSMPlaza verzekering pagina leest u er alles over.

Wat is GSMPlaza Care?

GSMPlaza Care is een extra pakket dat u bij de aanschaf van een mobiele telefoon kan afsluiten. Alle GSM toestellen van GSMPlaza voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen. Toch kan het voorkomen dat een mobiele telefoon defect raakt. In dat geval is het handig als u in het bezit bent van het GSMPlaza Care pakket. Voor slechts 37 cent per maand profiteert u van een verbeterde GSM reparatie service. Op de GSMPlanza Care pagina leest u er alles over.

Zit er garantie op mobiele telefoons geleverd door GSMPlaza?

Alle GSM toestellen van GSMPlaza zijn voorzien van een fabrieksgarantie. Als uw mobiele telefoon binnen deze periode defect raakt door een fabricage fout wordt uw GSM toestel kosteloos hersteld. Niet alle vormen van schade vallen onder de fabrieksgarantie, zaken als bijvoorbeeld waterschade worden niet gedekt door de fabrieksgarantie.

0 items € 0,-

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren

GSMPlaza.nl maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?
sluiten